Filme de Crăciun – 9 filme de poveste

De sărbători, acasă e cel mai bine. Luna Decembrie este dedicată filmelor de dragoste, a serialelor de Crăciun, a comediilor și a animațiilor pentru copii. O perioadă potrivită pentru a te destinde alături de cei dragi.

Astăzi am pregătit un articol special cu nouă filme de poveste, perfecte pentru această perioadă. Lângă un film bun, se mai adaugă o cană de ceai sau una de ciocolată caldă.

Fă-te comod și bucură-te de acest articol.

 

1. Calendarul de Crăciun (2018)
Gen film: Dragoste, Romantic
Descriere film: „Abby o tânără fotografă talentată și plafonată la locul de muncă moștenește un calendar de advent care poate prezice viitorul, arătându-i astfel și calea către iubire. Va reuși oare acest calendar să-i aducă dragostea și să aibă un Crăciun magic?”

 

2. Klaus (2019)
Gen film: Animație, Familie, Comedie
Descriere film: „Într-un oraș rece și întunecat, un poștaș egoist și un fabricant ursuz de jucării devin amici neașteptați și aduc bucuria de care localnicii au atâta nevoie.”

 

3. Un basm cu Cenușăreasa: Dorință de Crăciun (2019)
Gen film: Dragoste, Romantic
Descriere film: „În ciuda unei mame vitrege vanitoasă și a surorilor rele, o cântăreața aspirantă lucrează ca elf într-un târg de Crăciun și își găsește propriul miracol de sărbători.”

 

4. Operațiunea Crăciun fericit (2020)
Gen film: Dragoste, Romantic
Descriere film: „În timp ce adună dovezi pentru a închide o bază a forțelor aeriene americane situată la tropice, o asistentă a unui congresmen se atașează de un căpitan mărinimos. Își va găsi iubirea și spiritul pierdut al sărbătorilor.”

 

5. Grinch (2018)
Gen film: Comedie, Familie
Descriere film: „Grinch locuiește într-o peștera izolată de restul lumii alături de câinele lui Max. Coboară în oraș doar în momentele în care rămâne fără hrană și în rest îi place să stea mai mult singur. An după an, localnicii orașului îi distrug liniștea și singurătatea cu celebrarea acestei sărbători care nu este deloc pe placul lui. Când localnicii declară că anul acesta vor face un brad de trei ori mai mare decât cel de anul trecut, Grinch realizează că singura modalitate de a se bucura de liniște anul acesta este aceea de a fura Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun. În tot acest timp, în oraș, Cindy-Lou Who este determinată să îl prindă pe Moș Crăciun și să încerce să îl convingă să o ajute pe mama sa singură.”

 

6. Un cavaler de Crăciun (2019)
Gen film: Dragoste, Comedie
Descriere film: „Un cavaler medieval englez din secolul al XIV-lea ajunge în mod inexplicabil în timpurile noastre, în perioada sărbătorilor de iarnă, unde se îndrăgostește de o profesoară de liceu care nu mai speră să fie vreodată fericită într-o relație.”

 

7. Cronicile Crăciunului (2018)
Gen film: Comedie, Familie
Descriere film: „Opt reni mititei. Doi frați care se ceartă mereu. Și un Moș plin de surprize. Va fi un Ajun de neuitat.”

 

8. Cronicile Crăciunului (2020)
Gen film: Comedie, Familie
Descriere film: „Nemulțumită de nouă relație a mamei sale, adolescenta Kate fuge de acasă și ajunge la Polul Nord, unde un spiriduș neastâmpărat pune la cale desființarea Crăciunului.”

 

9. Marea cursă de Crăciun (2011)
Gen film: Animație, Familie, Comedie
Descriere film: „La fabrica de jucării super secretă a lui Moș Crăciun, domnul Crăciun îi încredințează fiului sau, Arthur, o misiune extrem de importantă.”

 

BONUS

Dash și Lily (2020) – un sezon
Gen serial: Dragoste, Comedie
Descriere serial: „De Crăciun, contrariile se atrag, iar cinicul Dash și veselă Lily fac schimb de mesaje și provocări printr-un jurnal roșu pe care îl lasă în diferite locuri în New York.”

 

Sper că ai găsit inspirația în lista mea de filme de Crăciun!

Vizionare plăcută și Sărbători fericite!

Lasă un răspuns