Recenzie „Rivali în croazieră” de Angie Hockman

„S-au purtat bătălii.. unele au fost pierdute, la altele s-a renunțat, altele au fost câștigate. Au apărut noi aliați, un vechi dușman a devenit prieten […], iar eu am întărit legăturile puternice de familie. Mă copleșește un val de recunoștință atât de puternic, încât aproape plâng. […]”

aaa

Jonglând în permanență cu obositoarele cursuri de la masterat și solicitanta sa slujbă la o agenție de turism, Henley Evans abia are timp pentru ea, darămite pentru familie, prieteni sau întâlniri. Însă când ajunge pe lista scurtă pentru promovarea la care visează, pare că toate sacrificiile pe care le-a făcut au meritat.

Dar există o problemă! Graeme Crawford-Collins, colegul care se ocupă de rețelele de socializare, candidează pentru același post. Deși nu s-au întâlnit niciodată în persoană, bătăliile lor prin e-mailuri și mesaje telefonice sunt la ordinea zilei.

Când șeful le încredințează sarcina de a elabora câte o propunere pentru a crește numărul de rezervări în Galápagos, miza e uriașă: autorul celui mai bun proiect va câștiga promovarea. Există însă un șiretlic: cei doi rivali trebuie să plece într-o croazieră în insulele Galápagos… împreună. Când în sfârșit se întâlnesc pe navă, Henley este șocată să descopere că adevăratul Graeme nu este deloc așa cum și l-a imaginat ea. Pe măsură ce explorează insulele în tandem, tânăra descoperă curând că limita dintre ură și iubire e mai subțire decât o carte poștală.

aaa

Impresii și păreri

🚢 Rivali în croazieră” este un roman de dragoste încântător și savuros care îi duce pe cititori într-o călătorie romantică și aventuroasă, îmbinând dinamica locului de muncă cu un cadru tropical de vis.

🌊 Scrierea autoarei este captivantă, făcând din carte o lectură plăcută și ușoară. Cadrul tropical al Insulelor Galapagos adaugă un fundal exotic, sporind elementele de dragoste și aventură ale poveștii.

🚢 Dincolo de romantism, cartea explorează și teme ale echilibrului dintre viața profesională și viața privată, dezvoltarea personală și dorința de ați urma propriile pasiuni. Călătoria lui Henley de auto-descoperire și de găsire a propriei fericiri adaugă profunzime poveștii.

🌊 Chimia dintre Henley și Graeme este palpabilă, iar glumele lor sunt pe cât de amuzante, pe atât de încărcate de emoție. Interacțiunile lor, inițial pline de rivalitate, se transformă încet într-o conexiune profundă. Da, după cum bănuiți avem o relație frenemies (prieteni și dușmani în același timp).

🚢 În timp ce intriga este oarecum previzibilă în ceea ce privește genul romantic, călătoria lui Henley și Graeme, împreună cu descrierile realiste ale Insulelor Galapagos, fac din carte o lectură fermecătoare și distractivă.

🌊 „Rivali în croazieră este o poveste de dragoste, ușoară şi plăcută, care combină rivalitățile de la locul de muncă, escapadele tropicale şi conceptul de frenemies. Cu scrisul său captivant, personajele fermecătoare și decorul exotic, această carte oferă o evadare încântătoare și este perfectă pentru cititorii care caută o poveste dulce și romantică.

aaa

Lasă un răspuns