Recenzie „Lanțul” de Adrian McKinty

„[…] Fusese atât victimă, cât și făptaș. Ca ei toți. Victime și complici. Asta este specialitatea Lanțului. Te chinuie și te forțează să-i torturezi pe alții. […]”

aaa

Îți sună telefonul. Un străin ți-a răpit copilul. Ca să-i eliberezi, trebuie să răpești copilul altcuiva. Copilul tău va fi eliberat când părinții victimei tale răpesc un alt copil. Dacă oricare dintre aceste lucruri nu se întâmplă, copilul tău va fi ucis. Acum faci parte din lanț.

aaa

Impresii și păreri:

🔺 Lanțul” este un thriller captivant și intens care atrage atenția cititorului încă de la prima pagină.

🔺 Povestea se învârte în jurul unui concept tulburător cunoscut sub numele de „lanțul„. Începe când un copil este răpit, iar părinții primesc o cerere de răscumpărare înfricoșătoare. Cu toate acestea, aceasta nu este o răpire obișnuită. Părinții sunt forțați să devină ei înșiși parte a lanțului, fiind instruiți să răpească un alt copil pentru a-și asigura eliberarea propriului copil. Dacă nu se conformează sau implică autoritățile, consecințele sunt grave.

🔺 Tensiunea se simte în fiecare capitol, deoarece protagonista noastră, Rachel, se trezește prinsă în acest cerc vicios și este nevoită să facă lucruri nu tocmai legale sau morale pentru a-și salva fiica.

🔺 Autorul explorează impactul psihologic al lanțului asupra tuturor celor implicați, aprofundând teme precum: disperarea, sacrificiul și eforturile pe care părinții le vor face pentru a-și proteja copiii.

🔺 Intriga este complicată și plină de surprize, ținând cititorii lângă carte până la sfârșit. Autorul împletește cu îndemânare suspansul, misterul și profunzimea emoțională, creând o experiență de lectură unică.

🔺 Cu ritmul său neobosit, personajele bine desenate și o premisă care te ține antrenant, „Lanțul” este o lectură perfectă pentru fanii suspansului și a thrillerelor psihologice.

Lasă un răspuns