Recenzie „A fost odată o inimă frântă” de Stephanie Garber #1

„A fost odată o inimă frântă” e un roman despre dragoste și blesteme, dar și despre limitele de care oamenii sunt dispuși să le depășească pentru a obține ceea ce își doresc.

De când se ştie, Evangeline Fox a crezut în iubirea adevărată, cu final fericit … Până când a aflat că dragostea vieții ei se va căsători cu altcineva … Disperată să împiedice nunta și să-și vindece inima rănită, ea face o înțelegere cu misteriosul și carismaticul Prinț al Inimilor. Acesta acceptă să o ajute în schimbul a trei săruturi ce vor avea loc atunci când va decide el. Dar după primul sărut, Evangeline înțelege că a face un târg cu o ființă nemuritoare e un joc periculos. Prințul Inimilor poate să îi aducă fericirea pe care o visează sau cea mai disperată tristețe.

Să vă spun sincer .. sunt un adult care iubește cărțile de fantezie și nu îmi e rușine să o recunosc! 😁

Acum că am lămurit acest aspect, putem trece la …

aaa

📖 Impresii si păreri

👉🏻 „A fost odată o inimă frântă” este un amestec perfect de mister, romantism și magie.

👉🏻 Acest basm magic este alegerea perfectă pentru iubitorii de YA. Am devorat această carte și abia aștept continuarea (am aflat că Editura RAO lucrează deja la traducerea celui de al doilea volum).

👉🏻 O poveste captivantă, în care iubirea adevărată și sărutările mortale se ciocnesc iar negocierile cu Prințul Inimilor vin cu un preț mult prea mare.

👉🏻 Ca și cititoare am fost încântată să fiu absorbită de fiecare capitol plin de intrigi și capricii.

👉🏻 Stilul de scriere al autoarei este minunat. Descrierea personaje a adăugat o tușă suplimentară de emoție. Evangeline este o eroină, bună la suflet care crede în iubirea adevărată, cu final fericit. Jacks, prinț al inimilor, este personajul rău (sau nu… sau poate da… încă nu m-am hotărât), la care ai visat întotdeauna, iar lumea lui decadentă te va lăsa fără suflare.

În momentul de față „A fost odată o inimă frântă” este cartea mea preferată pe acest an. Dacă și voi sunteți iubitori de mister, romantism și magie acest basm este numai bun!

Abia aștept să apară următorul volum! Până atunci îmi rămâne doar să visez la Prințul Inimilor! 🖤

aaa

aaa

Jacks and Evangeline – Once Upon a Broken Heart
Artist: @/rachel_art.fantasy

Lasă un răspuns