Recenzie „Balada unui final nefericit” de Stephanie Garber #2

„Cum adică n-o să țin minte?
Adică … E doar o noapte, continuă blând, poți uita de asta dimineață. Poți să te întorci la a te preface că nu mă placi și eu mă pot preface că nu îmi pasă. Dar în seara asta, lasă-mă să mă prefac că eşti a mea.”

aaa

Atenţie – Recenzia conține mici spoilere! Aşa că dacă încă nu ați citit primul volum, vă recomand să vă opriți aici. Dar dacă ați citit primul volum sau totuși vreți să continuați articolul, vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați făcut timp să treceți în vizită pe acest blog. Acestea fiind spuse, să începem! 😊

aaa

După ce Jacks, Prințul Inimilor, o trădează, Evangeline Fox jură că nu va mai avea încredere în el. Acum că și-a descoperit propria putere, Evangeline crede că o poate folosi pentru a recupera șansa de a fi fericită pentru totdeauna după ce Jacks i-a furat-o. Dar când un nou blestem terifiant este dezvăluit, Evangeline se trezește din nou într-un parteneriat cu Prințul Inimilor. Numai că de această dată regulile s-au schimbat. Jacks nu este singura forță de care Evangeline trebuie să se ferească. De fapt, el ar putea fi singurul în care poate avea încredere, în ciuda dorinței ei de a-l disprețui. În loc ca o vrajă de dragoste să facă ravagii în viața lui Evangeline, a fost aruncată o vrajă criminală.
Pentru a o rupe, Evangeline și Jacks vor trebui să se lupte cu vechi prieteni, noi dușmani și o magie care se joacă cu mințile și inimile deopotrivă. Evangeline a avut întotdeauna încredere în inima ei, dar de data aceasta nu este sigură că poate…

aaa

Impresii și păreri:

👉🏻 Stephanie Garber a reușit iar! O continuare cum nu se poate mai frumoasă și … sfâșietoare pentru seria „A fost o dată o inimă frântă”. Pot spune că mi-a plăcut mai mult decât primul volum.

👉🏻 Intriga este bine scrisă, explorăm și învățăm mai multe despre Nordul Magnific – despre blestemele sale și povestea familiei Valorii.

👉🏻 Capitolele scurte, personajele complexe pline de secrete și ritmul grozav fac această carte și mai de neuitat!

👉🏻 În acest volum există mai multe momente Jacks x Evangeline. Autoarea a făcut o treabă grozavă în portretizarea emoțiilor celor două personaje – dorul, tensiunea, sentimentele sfâșietoare, lipsa de speranță și dragostea sunt toate acolo.

👉🏻 Partea mea preferată din Jacks x Evangeline este cea în care stau la „The Hollow” ( sau la „taverna din Vizuină” aşa cum este tradus) – o să înțelegeți când veți citi cartea de ce am ales acel moment.

👉🏻 Ultimele capitole chiar mi-au frânt inima și m-au lăsat fără cuvinte. O întorsătură neașteptată lovește din nou la sfârșitul acestei cărți – nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie caruselul de sentimente (șoc, uimire, supărare, frustrare, durere de inimă și multe altele) pe care l-am avut.

Acestea fiind spuse, „Balada unui final nefericit” este o continuare fantastică a seriei. O poveste de dragoste sfâșietoare pe care am adorat-o chiar dacă autoarea iar s-a jucat cu inima mea și a rupt-o în mii de bucăți! Sper cu adevărat să aibă un final fericit în final, chiar dacă baladele … rareori o fac.

Aștept cu nerăbdare ultima carte pentru că sunt tare curioasă să știu cum se va termina totul!

aaa

P.S. Print al Inimilor, îți sunt alături până la sfârșit!
Semnat: o inimă frântă

aaa

aaa

Jacks and Evangeline – The ballad of never after

Artist: RosieThorns88

Lasă un răspuns