Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher #1

[…] Pentru toate fetele care visează să-și întâlnească prințul, dar se îndrăgostesc de antieroul neînțeles […]

aaa

Rowan
Creez basme. Parcuri tematice. Firme de producție. Hoteluri de cinci stele. Totul ar putea fi al meu dacă aș renova parcul de distracții Dreamland. Ideea de a o angaja pe Zahra a fost bună în teorie, dar apoi am sărutat-o. Lucrurile au scăpat de sub control după ce i-am trimis un mesaj folosind un pseudonim. Când mi-am dat seama unde am greșit, era prea târziu. Oamenii ca mine nu au parte de finaluri fericite. Nu atunci când menirea noastră este să le distrugem.

Zahra
După ce, beată fiind, am trimis un raport în care criticam cea mai scumpă atracţie de la Dreamland, ar fi trebuit să fiu concediată. În schimb, Rowan Kane mi-a oferit o slujbă de vis. Care era șmecheria? Trebuia să lucrez pentru cel mai dificil șef pe care l-am întâlnit vreodată. Rowan a fost nepoliticos și a sărit calul, dar inimii mele nici că i-a păsat. Cel puţin nu până am descoperit ce secret ascunde șeful meu. A sosit vremea să-l învăț pe miliardar că banii nu pot repara totul. Mai ales nu sufletele.

aaa

Cum ajungi să citești o carte #spicy?

Simplu! O provocare cu prietenele tale cele mai bune, care s-a desfășurat cam aşa: se organizează un #girlstrip – se intră într-un Cărturești – se merge la categoria de cărți spicy – se alege o carte, după ce s-au răsfoit 50 – se cumpără una – se începe cartea împreună, în tren în drum spre casă – se observă reacțiile fiecăreia – se râde – se glumește – se continuă cartea acasă – se continuă bârfa pe chat despre scenele sexy – se termină cartea în două zile… Sfârşit!

aaa

Impresii și păreri:

🏰 Intenții ascunse este primul volum din seria Miliardarii de la Dreamland, o serie care prezintă povestea a trei frați: Rowan, Declan și Callahan, însărcinați cu câte o provocare de către bunicul lor. Provocări pe care trebuie să le depășească cu brio dacă vor să obțină partea lor de moștenire. Aceasta este povestea lui Rowan.

🎡 Intenții ascunse este o poveste de dragoste captivantă dar și un pic clișeică; este presărată cu umor, scene picante și personaje interesante.

🎢 Am fost încântată de premisa ca Rowan și Zahra să lucreze împreună la un proiect de îmbunătățire a parcului tematic Dreamland pe care îl deține acesta.

🏰 Personajele sunt frumos construite, chiar dacă sunt total opuse. O avem pe Zahra – o persoană creativă, iubitoare, care emană numai bucurie, iar la polul opus îl întâlnim pe Rowan – care este mult prea serios și rezervat în preajma tuturor.

🎡 Dinamica dintre cei doi e drăguță și amuzantă în același timp. Strigă încă din primele capitole – enemies to lovers.

🎢 Fiecare are un vis, iar ca să și-l îndeplinească sunt forțați să lucreze împreună, ceea ce la început este un adevărat coșmar. Cu timpul ajung să facă o echipă bună. Totuși, secretele pe care fiecare încearcă să le țină ascunse, pot pune în pericol tot ceea ce ei doi au încercat să construiască.

🏰 Nu prea am rezonat cu toate scenele sexy dar am putut trece cu vederea (prietenele mele știu mai bine despre ce vorbesc). 😂

🎡 În concluzie Intenții ascunse este o poveste de dragoste enemies to lovers, asezonată cu scene picante și emoții, de care vă veți bucura până la ultima pagină.

aaa

[…] un sărut pentru un secret? […]

Rowan & Zahra – The Fine PRINT

Artist: kkristenarts 

Lasă un răspuns