Bună tuturor!

Vă urez bun venit în Lumea unei cititoare! Dacă ați ajuns până aici înseamnă că ați vrea să aflați mai multe despre mine.

 

📎 Cine sunt eu?

Ei bine, numele meu este Gabriela, am 28 de ani, sunt un Inginer la început de drum și atunci când nu proiectez piese noi pentru automobile, mă poți găsi cu o carte în mână citind. Da, ai înțeles bine, una din pasiunile mele este lectura.

 

📎 Despre “Lumea unei cititoare”

Datorită acestei pasiuni, a luat naștere un proiect foarte drag mie: Lumea unei cititoare, mai întâi: o pagină pe Facebook, iar acum un blog  unde vreau să împărtășesc cu alți pasionați de lectură recenziile cărților pe care le citesc.

 

📎 Link-uri utile

Lumea unei cititoare se bucură de o activitate constantă atât pe pagina de Facebook cât și pe contul de Instagram.

 

📎 Primul articol

Primul meu articol a fost publicat. Acesta vorbește despre pasiunea mea pentru lectură și importanța cititului în viața unui om. Articolul se găsește atât online cât și în revista tipărită numită: Orient românesc.
O revistă care prezintă activitatea comunității românești din Liban și a altor comunități românești din regiune. De asemenea, această revistă are rolul de a cultiva simțul estetic al cititorului, colaborează cu personalități culturale din România, din Liban și din lume, făcând cunoscute, cultura, literatura si civilizația românească peste hotare.
Puteți citi articolul aici.
aaaaa
aaaaa

📎 Colaborări:

Ești un autor sau o editură care are nevoie de un colaborator pentru recenziile de cărți? Atunci ai ajuns în locul potrivit. Lasă-mi un mesaj iar eu voi citi opera propusă și voi scrie o recenzie pentru ea. Abia aștept să colaborăm!

 

📎 Colaborări cu autori:

 • Ioana Trif 

Pe Ioana o găsiți pe pagina ei de Facebook: Ioana Trif. Autoarea a debutat în 2019 cu romanul intitulat: Omul a uitat că trebuie să moară, iar în 2020 a lansat o altă carte: Copilăria fermecată. În 2021, autoarea revine cu un alt roman intitulat: Mofturi și dulcegării.

 • Dorin Nicolae Bîrsan

Pe Dorin îl puteți găsi pe pagina lui de Facebook: Dorin Bîrsan. Autorul a scris două cărți intitulate: Praf și pulbere și Suflet de mustang. În 2021, Dorin vine cu două noi cărți: Cântecul deșertului și Un prieten de încredere. Iar în 2022 revine cu o nouă poveste: Mary Jane.

 • Liviu C. Tudose

Pe Liviu îl puteți găsi pe pagina lui de Facebook: Liviu C. Tudose. Autorul a debutat la sfârșitul anului 2020 cu romanul intitulat: Supraviețuirea unei civilizații – Cercul de foc.

 • Bianca Sol

Pe Bianca o găsiți pe pagina ei de Facebook: Bianca Sol. Autoarea a debutat în 2012 cu romanul intitulat: Solara, iar în 2020 a lansat o altă carte: Majestique.

 • Paul Pufan

Pe Paul îl puteți găsi pe pagina lui de Facebook: Paul Pufan. Autorul a debutat in 2020 cu romanul intitulat: Nețărmuritul zbor al sufletelor desfrânate.

 • Bianca Nemeș

Pe Bianca o găsiți pe pagina ei de Facebook: Bianca Nemeș. Autoarea a debutat în 2020 cu o minunată carte de dezvoltare personală intitulată: Soluția coliniarității. Contrapunct.

 • Ramona Lee Soo-Jun

Pe Ramona o găsiți pe pagina ei de Facebook: Ramona Lee Soo-Jun. Cunoscută cel mai mult pentru genul de acțiune-arte marțiale, autoarea scrie și comedii romantice, drame psihologice și Fantasy. În 2020 vine cu retipărirea cărții: “100 de scrisori până mâine”.

 • Mugur Ioniță

Pe Mugur îl găsiți pe pagina lui de Facebook: Mugur Ioniță. Autorul a debutat în 2021 cu minunatul roman: Ultimul meteorolog”. Cartea se bucură și de pagină proprie de Facebook.

 • Ana-Maria Negrilă

Pe Ana-Maria o găsiți pe pagina ei de Facebook: Ana-Maria Negrilă. Autoarea a lansat în 2021 un roman istoric intitulat: Cele patru oglinzi ale adevărului”. 

 

📎 Colaborări cu edituri:

În 2021 am desfășurat o frumoasă colaborare cu editura Univers.

 

📎 Alte lucruri despre mine:

 • îmi place să călătoresc 🚂
 • îmi place să fac poze 📷
 • îmi plac dulciurile 🍫
 • îmi place să-mi scriu ideile într-un jurnal că mai apoi să le pot dezvolta 🖋
 • sunt o cinefilă 🎬

 

enru că fac o treaba excelentă când vine vorba de recomandarea sau recenzia unei cărți!

Pentru că fac o treaa excelentă când vine vorba de recomandarea sau recenzia unei cărți

Cam atât despre mine momentan!